Individualių treniruočių galimybę – asmeninės tinklinio treniruotės su Tomu

Tinklinio_treneris_Tomas Stasevičius

„Tinklinio akademijoje“ kiekvienas gali rinktis jam labiau priimtiną treniravimosi būdą: su bendraminčiais grupėje ar individualiai su treneriu.
Šį kartą pristatome individualių treniruočių su treneriu galimybę – asmeninės tinklinio treniruotės su Tomu.
Tomas yra Lietuvos 2013 metų paplūdimio tinklinio čempionas ir daugkartinis prizininkas. Du sezonus ragavo legionieriaus duonos Danijos aukščiausios lygos tinklinio klubuose.
Tomas pats yra treniravęsis pagal skirtingas treniravimo mokyklas ir išbandęs įvairias treniravimosi metodikas, be to nuolat domisi kitų šalių naudojamomis treniravimo technikomis, todėl turi didelį žinių bagažą, pratimų įvairovę, ir asmeninę patirtį, kuri labiausiai praverčia treniruojant kitus sportininkus.
Jis pastabus, reiklus ir atkaklus treneris. Pats yra užsispyręs ir treniruodamas siekia tikslų, niekada nenuleidžia rankų ir stengiasi pasiekti maksimalų rezultatą. Jo treniruojamos „Tinklinio akademijos“ vaikinų ir merginų komandos šiemet puikiai pasirodė „Terrasport“ lygoje užimdamos atitinkamai pirmą ir antrą vietas.
Tomas: “Man nėra gražesnio sporto už tinklinį. Žaviuosi šio žaidimo koncepcija.
Džiaugiuosi, kad jis tapo mano gyvenimo dalimi. Noriu, kad tai pajustum ir Tu! ”
Dėl individualių treniruočių galite tartis telefonu +370 622 01569
Asmeninės treniruotės eiga:
Kiekvienam sportininkui, įvertinus jo sugebėjimus ir atsižvelgiant į jo norus ir poreikius individualiai, bus sudarytas treniruočių planas.
Treniruotės eiga:
Apšilimas. Norint išvengti traumų treniruotės visada prasideda tempimo pratimais, į kuriuos yra įtraukiami ir jogos elementai.
Technika. Lengvas apšilimas su kamuoliais, kurio metu paaiškinami technikos elementai (perdavimas, smūgis, gynyba, užtvara , pozicija)
Pratimai. Pagal individualų planą sudarytų pratimų atlikimas su kamuoliais ir papildoma įranga, kurių metu bus stengiamasi perduoti kuo daugiau informacijos teisingam jų atlikimui ir įgyvendinimui, (perdavimas, smūgis, gynyba, užtvara). Komentarai, pastabos, aptarimas.
Tempimo pratimai. Po treniruotės visada bus atliekami tempimo pratimai, kurie apsaugo nuo traumų ir raumenų sąstingio.
„Jau geriau vienas žmogus parodo, kaip sportuoti, nei penkiasdešimt pasakotų apie tai (Knute’as Rockne’as)“
 

Share
PRADŽIA